Mulțumesc!

October 14, 2020 daniel 0 Comments

Am candidat pentru Consiliul Local Sector 1 ca INDEPENDENT. Vreau să vă mulțumesc celor care m-ati votat. Știu că este nevoie de multă determinare să votezi un independent. Sincer vă spun, îmi pare rău că nu am obținut numărul necesar de voturi pentru a fi consilier. Ar fi fost o premiera de bun augur pentru toată lumea. Le mulțumesc și celor care s-au gândit să mă voteze…. dar care încă nu cred în rolul independenților în politică. Le mulțumesc celor care mi-au dat semnături de susținere și celor care m-au recomandat prietenilor.

A fost și pentru mine o primă experiență care ar fi avut șanse mai mari de reușită dacă plecam la drum mai din timp. Poate a fost un antrenament pentru ce va urma. Oricum privesc acest demers ca pe o cursă lungă, un maraton pe care îl voi “alerga” pe culoarul de INDEPENDENT.

Totusi, vreau sa va spun că voi rămâne in continuare activ în comunitatea mea și voi face presiuni pozitive pentru a avea o viață mai bună. În viitor îmi voi dedica energia pentru a sprijini dezvoltarea următoarele domenii: educația copiilor și tinerilor, stil de viață sănătos, ecologia, orașe “sănătoase”,  instituții “sănătoase”, comunități active și responsabile.

In aceasta campanie am mers kilometri și m-am întâlnit cu mii de oameni. A fost strașnic, a fost o experiență tare, tare, tare…. care mi-a demonstrat încă o data complexitatea naturii umane, am întâlnit și smerenia, dar din păcate și ticăloșia unora dintre cei care ajung să ne reprezinte. Se pot face atâtea lucruri bune pentru oameni cu foarte puțin efort din partea autorităților.

Vreau să rămânem în dialog, să schimbăm idei, să punem presiune pe autorități și să reușim o colaborare normala, autenica și eficienta între noi și ei. Ne-am săturat de manipulare, dezinformare, minciuni….

Să nu uităm că până la urmă: “Cetățenii inteligenți construiesc orașul inteligent!”, iar autoritățile vor acționa și ca urmare a presiunii reale pe care o vor face cetățenii.

Cred în continuare în rolul poztiv al INDEPENDENȚILOR în politică!

Cu stima,

Lixandru Daniel

e-mail: lixandruiondaniel@gmail.com

web: lixandrudaniel.ro

https://www.facebook.com/LixandruIonDaniel/

leave a comment