Întrebări frecvente

 • Home
 • Întrebări frecvente

Un candidat independent reprezintă cel mai bine comunitatea deoarece nu este legat de ierarhia de partid. Știați că un consilier votat pe listă poate fi oricând dat afară de partid dacă nu votează exact ce i se spune. Eu voi vota în interesul cetățenilor. 

Îm ultimii 15 ani am realizat în fiecare proiecte care privesc interesul general al comunității mele de la simple reclamații la diverse instituții până la proiecte adresate tinerilor și copiilor, realizate cu asociația Corporeanima. 

 1. Sunt implicat activ în comunitate de mai bine de 15 ani și știu care sunt nevoiele oamenilor din Sectorul 1. Ca și om născut în sector 1, crescut în sector 1 și care a locuit numai în sectorul 1 știu exact cum am putea avea o viață mai bună.
 2. Sunt un om care am făcut multe proiecte în sectorul 1, multe cu buget minim și impact maxim.
 3. Știu cum funcționează primăria deoarece ca cetățean am propus ștrei Hotărâri de Consiliu Local, din care două aprobate: “Liber la sport în școli”, “Reîntregirea patrimoniului Școlii Alexandru Costescu”.
 4. Sunt hotărât să schimb climatul social în sectorul 1, propunând proiecte cu impact în comunitate. De 15 ani fac proiecte în această direcție, iar ca și consilier local la Primăria Sectorului 1 voi putea să fac proiecte cu impact mai mare în societate.
 5. Am colaborat până acum pentru a propune ca cetățean e proiecte cu mulți consilieri din majoritatea patidelor și cred că voi proiectele pe care le voi propune vor fi unanim acceptate.
 6. Vreau să fiu Vocea Oamenilor din comunitate, deoarece nu reprezint un partid și voi fi independent.
 1. Educația copiilor
 2. Sport și sănătate
 3. STOP construcții ilegale
 4. STOP risipei din primărie
 5. Cartier verde cu parcuri și locuri de sport și relaxare

Am căpătat experiență profesională ca: inginer de vânzări, training, coaching, consultanță, managementul echipelor și proiectelor în firme românești, corporații internaționale și ca antreprenor.

Am studiat sociologia la Universitatea București, ingineria (electrotehnica) la Universitatea Politehnică și Relații Internaționale studii post-universitare la SNSPA.

Hobby-urile sunt parte din viața mea și îmi place: sportul, maraton (granițele nu sunt limitele), muzica clasică și tradițională, dans, muntele, provocarea socialului în comunități.  

 

Toți banii pe care eu i-am câștigat până acum au fost din mediul privat, deci cred în măsuri economice de dreapta. Un mediu privat puternic generează prosperitate pentru toți angajații. Totuși cred că fiecare copil și tânăr trebuie să aibă șanse la educație.