Implică-te și tu

  • Home
  • Implică-te și tu

Vino alături de noi

Te invit să faci parte din comunitatea oamenilor care vor să schimbe cartierul în bine.

M-ar ajuta foarte mult, dacă în timpul campaniei veți fi alături de mine ca voluntar, cu idei de proiecte sau cu o donație care să susțină campania.

Voința comunității face schimbarea

Numai împreună putem reuși să avem în Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1 reprezentanți cu adevărat înteresați de nevoile comunității.

Voluntar

Te așteptăm ca voluntar în timpul campaniei. Vrei să ne ajuți? Vino alături de noi în timpul campaniei pe care o facem în cartiere. Ajută-ne să interacționăm cu vecinii tăi pentru a le afla nevoile și problemele. În timpul campaniei poți să ne ajuți să distribuim pliante în cartier, să distribui prietenilor pe telefon sau internet informații sau să fi o punte de comunicare între mine și oameni.

Observator

Mergi observator în secția de vot în timpul alegerilor.

Proiecte

Ai o problemă sau un proiecte pentru comunitatatea ta? Te ajutăm să îl implementezi. Vino cu ideea, strângem împreună semnături de susținere din comunitate, îl prezentăm în Consiliul Local, construim o Hotărâre de Consiliu Local.

Expert și consultant

Ești interesat și au expertiză în domeniile legate de guvernarea locală: urbanism, educație, asistență socială, spații verzi etc.? Vino alături de mine ca și consultant în timpul manadatului. Mă voi baza pe sfaturile tale când voi vota în Consiliul Local.

Donator

O campanie electorală de suscce necesită muncă, energie, entuziasm și bani. Muncă, energia și entuziasmul le voi dedica eu în timpul campanie. Orice donație în bani mă va ajuta în schimb să interacționez cu cât mai mulți oameni în mediul online.

Organizează o întâlnire

Locuiești în sectorul 1? Vrei să ne vedem în cartierul tău? Contactează-mă și voi fi alături de tine pentru a ne cunoaște, a afla ce își dorește comunitatea în care trăiești și a deschide o punte de comunicare între cetățean și primărie.

Idei și Propuneri de Proiecte

Vă invităm să ne contactați dacă aveți o idee, o problemă în cartier sau doriți să vă alăturați campaniei noastre.

Sector 1, București 

+40722549326

lixandruiondaniel@gmail.com