Câte puțin

Despre mine

De ce să mă votați pe mine?

Cred în comunitățile care acționează liber, independent, rațional, rapid și cred în voința lor de a face schimbarea.

PROIECTE

realizate

Implicarea în comunitate în ultimii 15 ani

Proiecte pentru pentru copii și tineri

Jocurile cartierului  10 ediții - Serata muzicală a cartierului 12 ediții - Grădinarul cartierului - Teatru în cartier - Sărbătoarea toamnei - Crosul Bucureștii Noi -  Crosul “Alergăm în familie” – Crosul copiilor – Handbal în cartier – O zi pe stadion.

Inițiative de stoparea abuzurilor:

Construcții ilegale, ocuparea ilegală a spațiilor.

Asociația Corporeanima

În ultimii 10 ani peste 10.000 de cetățeni din sectorul 1 au participat în acțiuni inițiate și organizate de mine cu asociația Corporeanima.

Proiecte educative pentru copii și tineri:

lecții de muzică și șah, orientare vocațională și dezvoltare personală, cursuri pentru părinți.  

Proiecte propuse și aprobate la Primăria Sectorului 1

1. Liber la sport în curtea școlii pentru toți copiii din sectorul 1 în zilele libere și vacanțe. 2. Reîntregirea patrimoniului Școlii Alexandru Costescu, astfel încât copiii să învețe într-un singur schimb, să beneficieze de laboratoare și terenuri de sport. 3. Realizarea unei piste de alergare în parcul Bazilescu pentru ca cei 3000 de copii din proximitate să poată să facă orele de sport (atletism) pe o suprafață adecvată.

Proiecte ecologice

Grădinarul cartierului - Cetățeni în acțiune - Un sac cu gunoi.

Câteva

Activități și Realizări

Ce am făcut în comunitate în ultimii 15 ani

  • Toate categoriile
  • ECOLOGIE
  • EDUCAȚIE
  • EVENIMENTE
  • O VIAȚĂ COMUNITARĂ ACTIVĂ
  • SPORT ȘI SĂNĂTATE

Ziua handbalului

EDUCAȚIE SPORT ȘI SĂNĂTATE

Granitele nu sunt limitele

EVENIMENTE SPORT ȘI SĂNĂTATE

Șah în clasa mea

EVENIMENTE SPORT ȘI SĂNĂTATE

Cetățeni în acțiune

ECOLOGIE EVENIMENTE

Trupa de percuție

EVENIMENTE SPORT ȘI SĂNĂTATE

Jocurile cartierului

EVENIMENTE O VIAȚĂ COMUNITARĂ ACTIVĂ SPORT ȘI SĂNĂTATE

Maratonul Dacilor

EVENIMENTE SPORT ȘI SĂNĂTATE

Parenting

EDUCAȚIE EVENIMENTE

Vreau să avem

în cartierele din Sectorul 1:

Faptele sunt și vor fi politica mea!

Proiecte

Hai să schimbăm idei despre proiecte care ne pot face viața mai bună în sectorul 1. Vino cu un proiect susținut de cetățenii din cartierul tău și vei avea un partener în primăria care să te ajute să-l implementăm.

Vino alături de noi

Te invit să faci parte din comunitatea oamenilor care vor să schimbe cartierul în bine. Schimbarea se poate face numai cu implicarea cetățenilor, iar ceea ce a zis Kenedy este adevărat și astăzi: "Nu întreba ce poate face primăria pentru tine, ci întreabă-te ce poți face tu pentru comunitate". Orice instutuție va acționa în limita lăsată de presiunea socială.

Doneaza Acum!

Campania mea nu este o campanie finanțată cu bani mulți pe care să-i recuperez după ce voi fi consilier din diverse "combinații". Dac[ vrei sprijini campania te invit să donezi orice sumă cât de mică în contul RO82INGB 0000 9900 3772 8911 din ING.

Vă invit să sprijiniți candidatura mea

cu un VOT în ziua alegerilor (poziția 23 pe buletinul Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1),

întrucât am nevoie de 5000 de voturi pentru a reuși.

Sau prin donații

RO82INGB 0000 9900 3772 8911

Acțiuni în Comunitate

165

+

Participanți

10573

+

Voluntari

485

+

Testimoniale

Ce spun oamenii

Silviu Măcrineanu Fost coleg la ING

Eu, daca as locui in sectorul I, l-as vota pe Daniel cu ochii inchisi. Chiar daca m-a batut la tenis de masa candva, de m-a ascultat cu urechea. M-a invitat apoi sa particip si la un maraton, dar cred c-am ratacit invitatia. Pentru copiii vostri, daca nu pentru voi, merita sa-l ascultati si sa vedeti ce gandeste.

Dorina Vali Vecina

Pentru locuitorii din Sectorul 1 , recomand pe Dan Lixandru pe care personal il cunosc de peste 20 de ani, un initiator al multor proiecte pentru comunitatea lui, pe care nu doar le-a initiat ( asa cum poate multi dintre noi facem) dar a avut si tenacitatea sa se lupte pentru ele uneori pana in panzele albe, si nu s-a lasat pana cand nu le-a vazut implementate, uneori si dupa multi ani de zile. Felocitari Dan ca ai decis sa te pui in slujba tuturor in acest fel si mult Succes!

Baciu Daniela Simpatizantă

Bravoo, sper sa mai apara astfel de Oameni, nu de alta dar ne-am transformat in cetatenii turmenentati. NOI CU CINE VOTAM?

Stefan Tudos Vecin

Felicitări pentru decizia de a candida! De oameni ca tine avem nevoie, ești primul candidat, după foarte mult timp, in care am încredere deplină ca va depune toate eforturile in beneficiul comunității din Sectorul 1. Te voi recomanda tuturor prietenilor și cunoștințelor. Multă baftă!!!!

Maria Viorel Fostă colegă la NN Asigurări

Si eu l-as vota pe Dan daca as locui in Sectorul 1. Am lucrat cu el, este om de cuvant, are initiativa. Succes Dan Lixandru!

Echipa mea

Mihai

Lucia

Daniel

Mihaela

Andreea